Top Ad 728x90

,

Medyumunuzu Seçerken Dikkat Etmeniz Gereken Noktalar


Medyum Seçerken Dikkatli Olun

Son senelerde sık sık karşılaştığımız haberlerden biri sahtekar medyumlar. 
Neredeyse her sabah değişik kaynaklardan sahtekar medyum, dolandırıcı medyum haberleri gelmekte. 


Medyum adı altında şarlatanlık yapmış insanların çoğalması ile kişilermedyumlar ile ilgili nerdeyse hiç kimseye güvenemez oldular. 
Şimdi sizlere resmi olarak görev veren bir medyumdan bahsedecek ve medyum seçerken nelere ilgi faktörüz gerektiği ile ilgili küçük bir kaçmalumat vereceğiz.
Ülkemizde resmi olarak medyumluk hizmeti veren kişiler var. 
Tıpkı resmi Medyum Candan Hoca gibi. 
Medyum Candan Hoca, 1999 seneninden bu yana resmi olarak medyum hizmeti veren ve devletine vergisini veren bir medyum. 
Medyumluğu dedesinin el vermesi ile alan Candan Hoca birçok meşhurisme, futbolcuya, politikacı ve iş adamına görev sağlıyor
Bu güne kadar spiritüalizm bölümünde birçok konferansta konuşmacı olarak bulunmuş, vatan içi ve ülke dışı çoğu seminer vermiş, paranormal fenomenler meydana koyarak bu bölgede kendini kanıtlamış bir ad.

Medyum Seçerken Nelere Ilgi Etmeliyim?

Medyum seçerken ilgi faktörüz lüzumlenen birçok ehemmiyetli konubulunmaktadır
Öncelikle bu hizmeti alırken karşılaşacağınız insanların nerdeyse%80’inin sahtekar olduğunu ve aslında medyumluk ile uzaktan veya yakından alakalarının bulunmadığının altını çizmek lüzum
Medyum seçerken ilgi faktörüz lüzumlenen hususlardan enehemmiyetlisi görev alacağınız bireyin yasal mı yok ise kanun dışı mı bu hizmeti verdiğidir. 
Zira yasal olarak görev vermeyen şahıslara mutlaka emniyetolmayacağını belirtmekte yarar var. 
Dikkat faktörüz lüzumlenen bir başka konuysa görev almayı düşündüğünüz bireyin sizde bir elektrik bırakması, bir farklı söylemle sizi etkilemesidir. 
Sadece telefonla görüşmüş olsanız bile sizi etkilemeyi başaramadıysa oşahıstan görev almayın, çünkü işinin ehli bir medyum mutlaka sizi etkilemelidir.
Dikkat faktörüz lüzumlenen farklı bir nokta ise görev alacağınız şahıs ile ilgili web üstünde yazılmış açıklar ve görüşlerdir. 
Aslında bu bir görev veyahut ürün alınan derhal bütün alanlarda bu kaidegeçerlidir. 
Diğer insanların tecrübelerini araştırmadan, mevzu ile ilgili uygulananyorumları incelemeden mutlaka görev almayın. 
Medyum ile ilgili uygulanan açıklar, referansları, henüz evvel görev alan insanların görüşleri bu hususta size istikamet verecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Top Ad 728x90