Top Ad 728x90

,

Tekne Düğünleri Artık Bir Hayal Değil


Her genç kızın hayali olan evlilik onlar içersinde hayatlarının en kalifiyeanlarından bir tanesidirbu nedenden dolayı düğün organizasyonuoldukça itinalı yapılmalıdır. 



Her şeyin istedikleri gibi olması ve hafızalardan silinmeyecek anılara dönüşmesi defa ehemmiyetlidir
Günümüzde hayatlarını birleştirme hükmü alan fakat düğün organizasyonu ile ilgili hükümsüz kalan, birlikteliklerinin en ehemmiyetlianlarını kusursuzlaştırmayı arzulayan çiftler içersinde tekne düğünlerieşi benzeri olmayan, gözde bir seçenek olarak dile getirilmektedir
Tekne düğünleri, makul fiyatlarıyla derhal her çifte hitap etmekte ve çiftlere kalifiye konseptleriyle düğünlerini sıradan, kalıplaşmış rutinlerden kurtarmaktadır.
Teknede düğün fiyatları; tekne seçimi, şahıs adedi, menü seçimi, kalifiyetalepler gibi kriterlere göre değişiklik göstermiştir
Çiftler içersinde kalifiye olarak tespit edilen fiyatlar makul ödeme seçenekleri vasıtası ile düğün içersinde bölünen bütçeye makul durumagetirilmektedir. 
Bu sayede çiftlerin hem ekonomik hatta unutulmaz bir düğün vesilesiyle dünya evine girmeleri hedeflenmektedir. 
Ayrıca çiftlerin teknede düğün organizasyonları; işlek müzik, fasıl, oryantal, lazer gösterisi ve keman gibi değişik etkinliklerle renklendirilmekte, teknelerde tespit edilen yüksek kalifiye ses sistemlerivasıtası ile gelin ve damadın sevdiği parçalar en kalifiye günlerinde onlara eşlik edebilmektedir.

Konuklar içersinde hazırlanan ikram menüleri kokteyl ya da ana yemekli menüler olmak suretiyle, alkollü ve alkolsüz meşrubat seçimleri iletamamiyle profesyonel ve tecrübeli çalışanlar doğrulusundahazırlanmaktadır. 
Standart yemekler ve kokteyl menüleri haricinde müşterilerden gelebilecek talepler tarafında birçok mafsala çıkarma işlemleri ücretfarklılığı ışığıında yapılabilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Top Ad 728x90